Güzelbey, basın mensuplarıyla iftarda bir araya

Güzelbey, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi -Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey: -Türkiyenin ve İslam dünyasının barış, huzur içerisinde ramazan ayını geçirmesini temenni ediyorum


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Türkiyenin ve İslam dünyasının barış, huzur içerisinde ramazan ayını geçirmesini temenni etti.
     Güzelbey, Büyükşehir Belediyesinde verdiği iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
     Güzelbey, iftardan sonra yaptığı konuşmada, ramazan ayının rahmet ayı olduğu kadar birlik, beraberlik, yardımlaşma ayı olduğunu ifade ederek, Bu ay bize verilen nimetlerin farkına varma ve muhtaç durumda bulunan insanlara yardımda bulunmayı bize hatırlatan bir aydır dedi.
     Asım Güzelbey, ramazan ayında vatan uğruna şehit düşmüş aziz şehitlerin ailelerini iftar yemeğinde ağırlamaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu söyledi.
     Yemeğe, Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak ve Mehmet Sarı, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Kahraman Güneş, İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sakatlar Derneği üyeleri, şehit aileleri de katıldı.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Güzelbey, basın mensuplarıyla iftarda bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER