Hacılar belediye meclisi toplandı

Hacılar belediye meclisi toplandı


KAYSERİ (A.A) - Hacılar Belediye Meclisi Aralık ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.
     Hacılar Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen Aralık ayı meclis toplantısına, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem başkanlık etti.
     Toplantıda ilk olarak Destek Hizmetleri Yönetmeliği konusu görüşüldü. Yönetmeliğin okunmasının ardından karar oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 2. maddesinde yer alan 5 Kasım 2012 tarih 5 Nolu karar ile imar komisyonuna havalesi yapılan imar planı değişikliği imar komisyonu raporuna göre oy birliği karara bağlandı.
     Gündemin 3. maddesinde yer alan 5616, 5617 ve 5618 nolu parsellerin satın alınması ile ilgili belediye encümenine yetki verilmesine oy çokluğu ile kabul edilirken, gündemin 4. maddesinde yer alan Kültür Evi Projesi ve Küçük Sanayi Sitesindeki dükkanlar için kredi kullanılması hakkında belediye başkanına yetki verilmesine karar verildi.
     Gündemin 5. maddesinde yer alan belediye personelinin performans ölçütleri görüşülüp oy birliği kabul edildi. Gündemin son maddesinde yer alan ek bütçenin görüşülmesi için meclisin 6 Aralık 2012 tarihinde 2. oturum için toplanmasına karar verildi.
     Meclis toplantısının sonunda, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, alınan kararların Hacılara hayırlı olması temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Hacılar belediye meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER