Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ramazan şenlikleri iptal edildi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ramazan şenlikleri, Hakkaride güvenlik güçlerine yönelik yapılan terörist saldırı nedeniyle iptal edildi.
     Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin milli birlik ve beraberliğine gözünü dikmiş olan bölücü terör örgütü PKKnın hain saldırılarına devam ettiğini belirterek, terör örgütünün, geçen yıl ramazan ayında da haince saldırılar gerçekleştirdiğini dile getirdi.
     Bugün de üzücü bir olayın yaşandığını dile getiren Küçükler, şunları kaydetti:
     Şemdinlide son günlerde yaşanan gelişmeler ve ardından dün de Çukurcadaki karakollarımıza yapılan saldırılar, hepimizin malumudur. Bu melun saldırıların bütün müminlerin rahmet yağmurlarında ıslanmak için birbirleriyle yarıştıkları mübarek bir zaman dilimine denk getirilmiş olması, eli kanlı hainlerin gerçek yüzlerini ve asıl kimliklerini de ortaya koymaktadır. Birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi hedef alan ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasteden terör örgütü, hain saldırılarının hesabını vereceği güne giderek yaklaşmaktadır.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER