Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Kamu-Sen Konya Temsilcisi Eriş: -Hükümet, terör olaylarının üzerine en sert ve kararlı bir biçimde gitmek, gerekli tedbirleri göz kırpmadan almak zorundadır


KONYA (A.A) - Kamu-Sen Konya Temsilcisi Sadi Eriş, Hükümetin terör olaylarının üzerine sert ve kararlı biçimde giderek, gerekli tedbirleri almak zorunda olduğunu bildirdi.
     Eriş, Hakkarinin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, son günlerdeki şehit haberlerinin Türk milletinin yüreğine kor düşürdüğünü belirtti.
     Terör örgütü ve yandaşlarını kınadıklarını belirten Eriş, şunları kaydetti:
     Hükümet terör olaylarının üzerine en sert ve kararlı bir biçimde gitmek, gerekli tedbirleri göz kırpmadan almak zorundadır. Terörle mücadeleyi sadece dağda yapmak yeterli değildir. Terör örgütünün taşeronluğunu yapan sözde sivil uzantılarına da asla fırsat verilmemelidir.
     Milli birlik ve beraberliğini korumasının her türlü önceliğin üstünde olduğunu belirten Eriş, Türkiye Kamu-Sen olarak yaşananlara asla kayıtsız kalmayacaklarını, terörle mücadelede her anlamda sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceklerini bildirdi.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER