Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -MHP İl Başkanı Erdoğan: -Bedeli ne olursa olsun terörün kanlı senaryosunun başarıya ulaşmaması için üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye sonuna kadar kararlıyız


SAKARYA (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, bedeli ne olursa olsun terörün kanlı senaryosunun başarıya ulaşmaması için üzerlerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye sonuna kadar kararlı olduklarını bildirdi.
     Erdoğan, Hakkarideki terör saldırısıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Şemdinli ilçesi Dağlıca kesimindeki sınır birliklerine ağır silahlarla saldıran teröristlerin 8 askeri şehit ettiğini, 16 askeri de yaraladığını kaydetti.
     Bölücü terör örgütünün kalleş saldırılarını şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini belirten Erdoğan, şunları ifade etti:
     Millet olarak acımız büyük, yüreğimiz buruk, terör illetine dayanma gücümüz tükenme aşamasına gelmiştir. Kandil Dağının ve teröristlere lojistik imkan sağlayan bütün unsurların gecikmeksizin etkisizleştirilmesi için Türkiye Cumhuriyeti teyakkuza geçmeli ve iktidar bu süreçte gerekli her tedbirin alınmasına ön ayak olmalıdır. Bedeli ne olursa olsun terörün kanlı senaryosunun başarıya ulaşmaması için üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getirmeye sonuna kadar kararlıyız. Zira Türk vatanı yalnız ve sahipsiz değildir. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER