Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -AK Parti İl Başkanı Açıkgöz, saldırıyı kınadı


YOZGAT (A.A) - AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Hakkarideki terör saldırısı nedeniyle terörü bir kez daha lanetlediklerini kaydetti.
     Açıkgöz, yaptığı açıklamada, Hakkarinin Dağlıca bölgesinde yaşanan terör saldırısını lanetlediğini belirterek, saldırıyı yapanların Türk milletinin bugün ve bundan sonrada birlik ve beraberliğini bozamayacağını ifade etti.
     PKK terör örgütünün, Türkiyenin ilerlemesini ve kalkınmasını istemeyen güçler tarafından taşeron olarak kullanıldığını dile getiren Açıkgöz, şunları kaydetti:
     Kirli eller tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz ve terörü bir kez daha lanetliyoruz. Hükümetimiz ve güvenlik kuvvetlerimiz tüm vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için azimli ve kararlı bir şekilde terörle mücadelesini sürdürmektedir ve sürdürmeye devam edecektir. Ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda ederek makamların en yükseklerine çıkan aziz şehitlerimize Allah-tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, silah altında bulunan arkadaşlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri- ne ve tüm milletimize başsağlığı, terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği bölgede yaralanan Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER