Halk Sağlığı Müdürlüğünden, dolandırıcılık uyarısı

Halk Sağlığı Müdürlüğünden, dolandırıcılık uyarısı


AYDIN (A.A) - Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü, kendilerini aile hekimi olarak tanıtan kişilerin dolandırıcılık yaptıkları yönünde artan şikayetler üzerine, vatandaşları senet imzalamamaları, gelen kişilerin sağlık çalışanı kimliklerini kontrol etmeleri konusunda uyardı.
     Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğünen yapılan açıklamada, evlere giderek kendilerini aile hekimi olarak tanıtan kişilerin, sağlık ürünü olduğunu söyledikleri bazı ürünleri sattıkları, vatandaşlardan para aldıkları ya da senet imzalattıkları bildirildi. Bu yönde son dönemde şikayetlerin arttığı kaydedilen açıklamada, Halk Sağlığı Müdürlüğümüz ve aile hekimlerimizin bilgisi dışında gelişen bu olaylar karşısında vatandaşlarımızın, mağdur olmaması için daha dikkatli davranması ve gelen kişilere mutlaka kimlik sorulması gerekmektedir. Şüpheli bir durumla karşılayan vatandaşlarımız, durumu hemen emniyet güçlerine bildirmelidir denildi.
     Açıklamada ayrıca, sağlık görevlilerinin, görev yaptıkları bölgelerde bu konularda vatandaşları uyaracağı da bildirildi.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Halk Sağlığı Müdürlüğünden, dolandırıcılık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER