Halkbank ile Elazığ OSB Müdürlüğü arasında

Halkbank ile Elazığ OSB Müdürlüğü arasında kredi protokolü imzalandı


ELAZIĞ (A.A) - Halkbank ile Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü arasında kredi protokolü imzalandı.
     Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, müdürlük binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Halkbank Bölge Müdürlüğü ve şubeleri nezdinde yaptıkları girişimler neticesinde, müteşebbisler ve yeni yatırıma yönelecek firmalar için bir protokol hazırlandığını belirtti.
     Halkbank ile OSB arasında yapılacak bu protokolle firmaların daha avantajlı kredi ürünlerini elde etmelerini amaçladıklarını ifade eden Öztürk, Elazığ OSByi dahi iyi yerlere taşımak için gayret sarf ettiklerini söyledi.
     Halkbank Diyarbakır Bölge Koordinatörü Deniz Yıldırım da işbirliğinin enerji verimliliği kredisini kapsadığını belirterek, Bugün Türkiyenin birçok organize sanayi bölgesinde bu kredinin protokolü yapılıyor. Bu enerji verimliliğiyle ilgili protokolün temeli burada atıldı. Genel müdür yardımcımız geldi, Elazığlı iş adamlarına en uygun kredi verme kararını burada hep beraber aldık. Üretime, istihdama katkısı olacak bir kredi, Elazığa hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Öztürk ve Yıldırım protokolü imzaladı. Protokole göre, OSBde faaliyet gösteren firmalar, bankanın enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji kredisi ürünlerini uygun koşullarda kullanabilecek.
     Müteşebbisler ayrıca sanayi bölgeleri destek kredisi paketindeki işletme ve yatırım kredileri ile diğer kredi ve mevduat ürünlerinden de uygun faiz ve komisyon oranlarıyla faydalanabilecek.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Halkbank ile Elazığ OSB Müdürlüğü arasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER