Halkkentin çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi

Halkkentin çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesinin toplu konut alanı olan ve 38 adadan oluşan Halkkent Mahallesinde başlattığı çevre düzenleme çalışmaları ara vermeden sürüyor.
     Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sathi kaplama asfalt, kaldırım, ışıklandırma ve yeşillendirme çalışmaları ile yenilenen ve değişen Halkkent Mahallesinde 35 adada çalışmalar tamamlanırken, son 3 adadaki çalışmalarda ise sona yaklaşıldı.
     Halkkent Mahallesi 3013 adada gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarını inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Yetki alanımız olmamasına rağmen sorumlu belediyecilik anlayışıyla ada içi çevre düzenleme çalışmalarımız Halkkent Mahallemizde devam ediyor. Bina temellerinin su ve rutubet almasını önlemek amacıyla bina önlerine beton kaldırım çalışması yaptık. Çalışmaları sathi kaplama asfaltla sonlandırıyoruz. Vatandaşlarımızı gece karanlığından kurtarmak için ada içlerindeki boşluk alanlara da aydınlatma direkleri yerleştiriyoruz. Çalışma çok güzel oldu ve mahallemiz daha temiz bir şekilde ön plana çıktı dedi.
     Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tunaya teşekkür eden Muhtar Evliya Yüksel de Mahallemizde ada içlerinde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmaları aslında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması gereken bir çalışmadır. Sağ olsun Belediye Başkanımız Hamit Tunaya rica ettik ve bizleri kırmadı. Yetki alanında olmamasına rağmen ada içlerini asfalt ve kaldırım ile baştan aşağı yeniledi. Kendisine mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Halkkentin çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER