Harmancıktan kısa kısa

Harmancıktan kısa kısa -Harmancık Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına Hikmet Çakır seçildi


BURSA (A.A) - Harmancık Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin başkanlığına Hikmet Çakır seçildi.
     Bursa Kent Otelde yapılan seçime, İl Genel Meclisi Üyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Dernek Başkanı Cemil Yaşar Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Düzenlenen seçim sonrası oyların tamamını alan Hikmet Çakır, Harmancık Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin 3 yıllık yeni başkanı oldu. Harmancıkı kalkındırmak ve geliştirmek adına bu yola baş koyduğunu ifade eden Çakır, Elimizi taşın altına koymak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
    
     -Harmancık AK Parti ilçe yönetiminden UÜ Rektörü Dileke ziyaret
    
     İl Genel Meclisi Üyesi Fethi Yıldız ve Harmancık AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Dileki makamında ziyaret etti.
     Yıldız, 2008de kurulan UÜ Harmancık Meslek Yüksek Okulunun artık ülke sınırlarını aştığını söyledi. İlçede 500 öğrencinin eğitim gördüğünü dile getiren Yıldız, Harmancıkın gelişebilme noktasında akademik olarak Uludağ Üniversitesi ile çalışmak istiyoruz. Böylelikle ilçenin sorunlarını akademik açıdan ele alıp sorunları profesyonelce çözmek istiyoruz dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilek de Harmancıka destek vereceklerini ifade etti. Dilek, Harmancıka bir ekip gönderip akademik olarak inceleme yapacağız. Yakın zamanda Harmancıkta çalışmalara başlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Harmancıktan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER