Hasan Kabzenin gol hasreti

Hasan Kabzenin gol hasreti -Son golünü ligin 14. haftasındaki Beşiktaş maçında kaydeden Ordusporlu oyuncu, ligde 90 gündür gol atma başarısı gösteremiyor


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ordusporun geçen sezon devre arasında Fransanın Montpellier takımından transfer ettiği golcü futbolcu Hasan Kabze, ligde 88 gündür gol hasreti çekiyor.
     Geçen sezon ligi 2 gol ile tamamlayabilen ancak bu sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk 14 haftada 5 gol kaydeden mor-beyazlı oyuncu, 9 haftadır ligde gol atma başarısı gösteremiyor.
     Bu sezon ilk golünü ikinci haftada Eskişehirspor maçında kaydeden golcü futbolcu, daha sonra sırasıyla Kayserispor, Galatasaray, Sivasspor ve Beşiktaşa gol atma başarısı göstermişti.
     Ligdeki son golünü 14. haftada, 1 Aralık 2012de 19 Eylül Stadında oynanan ve Ordusporun 2-1 mağlup olduğu Beşiktaş maçında atan Kabze, bu maçın ardından 90 gündür gol sevinci yaşayamadı.
     Kabze, mor-beyazlı ekibin ligde yarın oynayacağı Kardemir Karabükspor maçında gol atması halinde 91 gün sonra gol sevinci yaşayacak.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Hasan Kabzenin gol hasreti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER