Hasta olan eşinin tedavisi için yardım

Hasta olan eşinin tedavisi için yardım istiyor -Lapsekide yaşayan Zeynep Ergin, 3 yıldır gözleri görmeyen ve yatalak olan eşi için yardım bekliyor


ÇANAKKALE (A.A) - Lapsekide 4 çocuk babası Selahattin Ergin (60), üç yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucunda gözlerini kaybetti, daha sonra da yatalak oldu.
     Zeynep Ergin, eşinin Yaylalar köyü Kundakçılar ovasında, hayvanlarını otlattığı sırada aniden rahatsızlandığını söyledi.
     Ergin, yaptığı açıklamada, baş dönmesi şikayetiyle eve gelen eşinin bir süre sonra gözlerini kaybettiğini ifade ederek, doktora götürdüğünü, ancak maddi yetersizlikler nedeniyle tedavisini tam olarak yaptıramadığını söyledi.
     Eşinin gözlerinin rahatsızlığının ardından belinden de hastalandığını ifade eden Ergin, şöyle dedi:
     Eşim aynı zamanda 3 yıldır da yatalak. Köydeki evimizde yıkıldı, orada oturamıyoruz. Eşim rahatsız olduğu için onu doktora rahat getirebilmek için Lapsekiye geldik ve kirada oturuyoruz. Eşim rahatsızlanınca Bağ-Kura olan borcunu kredi çekerek ödedik ve emekli oldu. Ancak aldığımız maaş düşük ve kredi borcunu ödüyoruz. Bu yüzden de eşimin tedavisini yaptıramıyorum. İyi bir tedavi için daha donanımlı hastaneye götürmemiz gerekiyor, ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle bunu yapamıyorum. Babalarını 3 yıldır yatalak olarak gören çocuklarımın davranışları değişti. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimin gözleri açılsa evimizin içinde kendini gezdirebilse bize yetecek, ben de o zaman sağa sola işe gider, ailemize katkıda bulunurum. Yardım bekliyorum.
     Ergin, çocukları Pınar (10), Muhammet (12) Davut (16) ve Fatmanın (17), babalarının durumundan olumsuz yönde etkilendiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Hasta olan eşinin tedavisi için yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER