Hastalığı onu erim eritiyor

Hastalığı onu erim eritiyor - Mersinin Tarsus ilçesinde 12 yaşından beri kas erimesi hastalığı bulunan ve eve mahkum olan 40 yaşındaki Hüseyin Yalvaç, hayırseverlerden akülü araba istiyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


MERSİN (A.A) - Mersinin Tarsus ilçesinde 12 yaşından beri kas erimesi hastalığı bulunan ve eve mahkum olan 40 yaşındaki Hüseyin Yalvaç, hayırseverlerden akülü araba istiyor.
     Kavaklı Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan kas erimesi yüzünden gün geçtikçe bedeni erimekte olan Yalvaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kas erimesi hastalığına 12 yaşında tanıştığını kaydetti.
     Doktora gittiklerinde tedavi için geç kalındığının söylendiğini ifade eden 20 kilo ağırlığındaki Yalvaç, 12 yaşındayken bu rahatsızlığım başladı. Bunu geç fark ettiğimiz için doktorlar tedavi olamayacağımı söyledi. Belli bir süreden sonra dışarı çıkamadığım için hayattan kopmayarak gönlümden geçirdiğim güzellikleri kanaviçe işledim. Ayrıca resim çizerek zamanımı geçirmeye başladım.dedi.
     Hastalığının ilerlemesi nedeniyle yürüyemez hale geldiğini belirten Yalvaç, şöyle konuştu:
     Bana evde bakım hizmeti kapsamında ablam bakıyor. Bir süre sonra ellerim ve ayaklarım tutmamaya başlayınca kanaviçe yapamaz oldum. Canım çok sıkılıyor. Dışarı da çıkamıyorum. Rahat edebileceğim bir akülü araba istiyorum. O zaman dışarı çıkabilirim. Bir dizüstü bilgisayar istiyorum. Ağrılarım devam ediyor. Bunun için bir masör istiyorum. Masaj yapacak biri lazım. Masaj yapılınca rahat ediyorum aksi halde ağrılarım daha çok artıyor. dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Hastalığı onu erim eritiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER