Hastane önünde romantik teklif

Hastane önünde romantik teklif -Eskişehirde bir genç, Benimle Evlenir misin- kelimelerinin baş harflerinin bulunduğu tişörtleri giyen 20 kişiyle hastanede çalışan kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu (Fotoğraflı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde bir genç, Benimle Evlenir misin- kelimelerinin baş harflerinin bulunduğu tişörtleri giyen 20 kişiyle hastanede çalışan kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.
     Bir fabrikada çalışan İbrahim Çınar, 20 arkadaşını yanına alarak, kız arkadaşının görev yaptığı özel bir hastanenin bahçesine geldi.
     Hastane önünde bekleyen 20 kişi üzerinde Benimle Evlenir misin- kelimelerinin baş harflerinin bulunduğu tişörtleri giydi. Daha sonra Çınar, kız arkadaşı Sultan Aktayı telefonla arayıp hastane bahçesine gelmesini istedi.
     Aktayın hastane bahçesine geldiğini gören Çınar, kız arkadaşının önünde diz çöküp, Benimle evlenir misin- diye bağırdı.
     Şaşkınlığını gizleyemeyen Aktayın evet yanıtını vermesi üzerine Çınar, kız arkadaşının parmağına daha önceden aldığı yüzüğü taktı.
     Evlenme teklifinin ardından gazetecilere açıklama yapan Çınar, 3 ay önce bir yakınını ziyarete geldiğinde hastanede çalışan Aktay ile tanıştığını söyledi.
     Çınar, kız arkadaşıyla mutlu olduklarını dile getirerek, Tanışmamızın ardından her şey çok güzel gitti. Daha sonra evlenmeye karar verdik. Farklı bir evlenme teklifinde bulunmak istedim. Arkadaşlarımızın da fikriyle böyle bir evlenme teklifinde bulundum. İnşallah önümüzdeki yaza düğünümüz olacak dedi.
     Sultan Aktay da Çınarın teklifi karşısında çok şaşırdığını belirterek, Şu an bacaklarım titriyor. İlk duyduğumda inanamadım. Gerçekten çok şaşırdım diye konuştu.
     Çifti, daha sonra arkadaşları tebrik etti.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Hastane önünde romantik teklif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER