Hayrabolu Belediye Başkanı İrtem:

Hayrabolu Belediye Başkanı İrtem: -"İlçenin genel arıtma tesisi için ihale süreci tamamlandı ve kısa süre içinde inşaat çalışmalarına başlanacak"


TEKİRDAĞ (A.A) - Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, "İlçenin genel arıtma tesisi için ihale süreci tamamlandı ve kısa süre içinde inşaat çalışmalarına başlanacak" dedi.
     İrtem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin su şebekesi boru hattını yenileme çalışmasını tamamladıklarını söyledi. Arıtma tesisi çalışmalarının da devam ettiğini belirten İrtem, "İlçenin genel arıtma tesisi için ihale süreci tamamlandı ve kısa süre içinde inşaat çalışmalarına başlanacak" dedi. Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) kapasitesinin tamamen dolduğunu belirten İrtem, 12 fabrikanın aktif faaliyet gösterdiğini ve 25 fabrikanın da kuruluş aşamasında olduğunu söyledi.
     İrtem, OSB bölgesinde açılan kuyularla su ihtiyacının temin edildiğini belirterek, bölgede faaliyet gösteren bazı fabrikaların arıtmalarının bulunduğunu ancak bölgeye genel bir arıtma tesisinin kurulmasının planlandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Muhterem Erkul / Cihan Demirci
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Hayrabolu Belediye Başkanı İrtem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER