HAYTAPtan öğrencilere hayvan hakları semineri

HAYTAPtan öğrencilere hayvan hakları semineri


AMASYA (A.A) - Hayvan Hakları Federasyonu temsilcisi ve hayvan hakları eğitim koordinatörü Semih Yedigül, Borsa İlköğretim Okulu öğrencilerine hayvan hakları konulu seminer verdi.
     Yedigül, seminerde, eğitim vermeye gittiği il ve ilçelerde hayvan barınaklarını gezdiğini ve bu konuyla ilgili vali, belediye başkanları ve Orman müdürleriyle görüşmeler yaparak barınakların iyileştirilmesi için çalışmalar yaptığını belirtti.
     Geleceğin büyükleri olan çocukların hayvan hakları konusunu da bilinçlendirilmesi çok önemli diyen Yedigül, şöyle devam etti:
     Çocukların sokakta hayvan gördükleri zaman onları kovalayıp taşlayacaklarına onları daha güvenli yere götürmeleri ve onları doyurmaları gerekir. Duyarlı ve bilinçli çocuklar yetiştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. HAYTAP olarak eğitime yönelik tüm etkinliklere hiç bir karşılık beklemeden, gönüllülük esası ile destek veriyoruz, belediyeleri çalışmalarından dolayı teşvik ve taltif ederek, okul eğitimlerinin artarak devamına katkı sağlamaya çalışıyoruz.
    
     Muhabir: Cihan Okur
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber HAYTAPtan öğrencilere hayvan hakları semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER