Hayvanlar için iki kamyon malzeme toplandı

Hayvanlar için iki kamyon malzeme toplandı


ADANA (A.A) - Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS) ile Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneğinin (DOHAYKO) organize ettiği PRODOSS Yaşatmaktır etkinliği kapsamında Adana Hayvan Barınağındaki ve sokaklardaki sahipsiz kedi ve köpekler için iki kamyon malzeme toplandığı bildirildi.
     DOHAYKOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, sahipsiz kedi ve köpekler için toplanan yiyecek, halı, kilim, sıcak tutacak malzeme, ilaç, süt ve kulübe gibi iki kamyon dolusu malzeme hayvan barınağına teslim edildi.
     PRODOSS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yakut, kulüplerinin sportif etkinlikler dışında doğanın ve canlıların korunması için çaba sarf ettiğini kaydetti.
     Sosyal sorumluluk gereği DOHAYKO ile Adanada barınaklarda ve sokaklarda yaşayan kedi ve köpekler için PRODOSS yaşamaktır yardım kampanyası başlatıldığını hatırlatan Yakut, şunları kaydetti:
     Araştırmalar sonucu Adanada hayvan barınağı dışında yaklaşık 3 bin 500 kedi ve köpeğin sokaklarda yaşadığı tespit edilmiştir. Birlikte yaşadığımız ve can dostlarımız dediğimiz bu hayvanların modern kentleşmede sığınma, barınma, yiyecek ve içecek gibi ihtiyaçlarını gidermeleri neredeyse imkansız hale gelmiştir. Üyelerimizin, ailemizin büyüklüğüne yakışır dev bir kampanya için gerekli duyarlılığı göstermişlerdir.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Hayvanlar için iki kamyon malzeme toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER