Hendekten kısa kısa

Hendekten kısa kısa -Hendek Belediye Başkanı Ali İnci: -İlçemizin üniversite şehri olmasına katkı sağlamanın mücadelesi ve uğraşı içerisindeyiz


SAKARYA (A.A) - Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, ilçenin üniversite şehiri olmasına katkı sağlama mücadelesi verdiklerini söyledi.
     Sabri Ülker Hendek Meslek Yüksekokulunun temel atma töreninin ardından, protokol üyelerini Bayraktepe Tesislerinde konuk eden İnci, Hendekin eğitim şehri olma yolunda büyük bir adım daha attığını vurgulayarak, İlçemizin hak ettiğine inandığımız üniversite şehri olmasına katkı sağlamanın mücadelesi ve uğraşı içerisindeyiz. Biz buna gönülden inanıyor ve inandığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz ifadelerini kullandı.
    
     -Zeren, Rusyada üçüncü oldu-
    
     Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Kerem Ali Zeren, Rusyada düzenlenen 21 Yaş Altı ve Genç Ferdi Karate Turnuvasında 68 kiloda üçüncü oldu.
     Antrenör Nurkan Kayacık, Keremin Rusyada derece almasından mutluluk duyduklarını belirterek, Hendekte her geçen gün daha çok başarılı sporcunun yetişmesi için tüm gayretiyle çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci / Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hendekten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER