Hentbol: 2014 Erkekler Avrupa Şampiyonası Grup

Hentbol: 2014 Erkekler Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri -(A) Milli Takım Antrenörü Öztürk: Bu maçlardan alacağımız dersler, bizi daha iyi bir takım haline getirecektir


MERSİN (A.A) - (A) Milli Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Adnan Öztürk, Bu maçlardan alacağımız dersler, bizi daha iyi bir takım haline getirecektir dedi.
     Öztürk, 2014 Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinde Fransaya 33-20 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini söyledi.
     İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Öztürk, karşılaşmanın ikinci 20 dakikasında, baskılı bir oyun oynadıklarını belirterek, şöyle konuştu:
     Bu maçtan alacağımız çok ders var. Dünyanın en iyi takımına karşı mücadele ettik. Bu stres bizi ilk yarı olumsuz etkiledi. Bu takımdan öğreneceklerimiz var. Oyuncularım üzerlerine düşeni yapmaya çalıştı. Biz de Türk Milli takımı olarak sahaya bir oyun disiplini yansıtmaya çalıştık.
     Fransanın antrenörü Claude Onesta ise maça çok ciddi çalıştıklarını dile getirdi ve Türk takımı da bu maçlara çalışarak her geçen gün daha iyiye gidiyor. Türkiye iyi bir takım. Çok büyük ilerlemeler kaydediyor dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Hentbol: 2014 Erkekler Avrupa Şampiyonası Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER