Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Play

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Play-Off -Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: -"Şampiyonluğa olan inancımızı hiç bir zaman yitirmedik"


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, şampiyonluğa olan inançlarını hiç bir zaman yitirmediklerini söyledi.
     Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üsküdar Belediyesi ile oynadıkları ilk karşılaşmadan galip, ikinci maçtan ise mağlup ayrıldıklarını hatırlattı.
     Karşılaşmadan galip ayrılmayı istediklerini ama başarılı olamadıklarını ifade eden Ünsal, ligde mücadeleye devam edeceklerini bildirdi. Ünsal, "Şampiyonluğa olan inancımızı hiç bir zaman yitirmedik. Bir sonraki karşılaşmada şampiyonluğu rakipten daha fazla isteyeceğiz. Oyuncularım saha içinde hentbol adına ne varsa ortaya koyacak" dedi.
     Ünsal, rakibi çok iyi tanıdıklarını ve şampiyonluk için gerekeni yapacaklarını belirtti.
     Üsküdar Belediyesi ile yaptıkları son karşılaşmada hakemlerin maçı iyi yönetemediklerini ileri süren Ünsal, "Hakemler bu maçın ağırlığını kaldırabilecek hakemler değildi. Son derece gergin bir maç oldu. Sahada hentboldan çok güreş mücadelesi izledik. Oyun içinde kuralları uygulayamadılar, sertliğe sürekli müsaade ettiler. Hakemlerin art niyetli bir yönetimi vardı" diye konuştu.
     Türkiye Hentbol Federasyonundan hiç bir yetkilinin maçı izlemediğini öne süren Ünsal, şampiyonluk maçına ilgi gösterilmediğini savundu. Bu durumun çok ilginç olduğunu ifade eden Ünsal, maçta federasyondan yetkilinin olmamasının kendilerini üzdüğünü kaydetti.
     Muratpaşa Belediyesi, Bayanlar Hentbol Süper Ligi Play-Off finalinin üçüncü maçında Üsküdar Belediyesi ile yarın saat 18.00de Süleyman Evcilmen Spor Salonunda karşılaşacak.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Play Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER