Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Muratpaşa Belediyesi antrenörü Ünsal: İlk yarıda kalan 3 maçı da kazanarak devreye 3te 3 yaparak girmek istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Muratpaşa Belediyesi antrenörü Birol Ünsal, ilk yarıda kalan 3 maçı da kazanarak devreye 3te 3 yaparak girmek istediklerini söyledi.
     Lige verilen 25 günlük aranın ardından deplasmanda yapacağı Anadolu Üniversitesi maçı hazırlıklarını tamamlayan Muratpaşa Belediyesi, bu maç için Eskişehire gitti.
     Muratpaşa Belediyesi antrenörü Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti.
     Deplasmanda yapacakları Anadolu Üniversitesi maçı için hazırlıklarını tamamladıklarını ifade eden Ünsal, İlk yarının bitimine 3 maç kaldı. Deplasmanda yapacağımız Anadolu Üniversitesi, Çankaya Belediye ve sahamızda oynayacağımız Üsküdar maçı. Bu maçları kazanarak devreye 3te 3 yaparak girmek istiyoruz dedi.
     Milli takım maçları nedeniyle verilen aranın takımın çalışma motivasyonunu biraz düşürdüğünü dile getiren Ünsal, Milli takıma çok oyuncu veren bir takımız. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. Oyuncularımız birbirinden ayrı kaldılar, ancak yeniden birlikteliği sağlayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER