Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Araç Belediyespor Kulüp Başkanı Baltacı: -Ordusporu yenersek büyük ihtimal ligde kalıyoruz


KASTAMONU (A.A) - Araç Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Baltacı, Ordusporu mağlup etmeleri halinde büyük ihtimalle ligde kalacaklarını söyledi.
     Baltacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hentbol Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ve kulübün yönetim kurulu üyeleri ile Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaşı ziyaret ederek yardım talep ettiklerini anlattı.
     Hafta sonunda Orduspor ile Ankarada yapacakları karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Baltacı, Ordusporu yenersek büyük ihtimal ligde kalıyoruz. Bu yüzden yenmek zorundayız ve yeneceğiz. Hafta sonunda herkesi maça bekliyoruz. Sonraki hafta da burada Çankaya Belediyespor ile karşılaşmamız var. Bu maçı da almak için mücadele edeceğiz diye konuştu.
     Araç Belediyesporun yardımcı antrenörü Cengiz Kesici ise her gün tek antrenman yaparak maça hazırlandıklarını belirterek, takımda sakat ya da cezalı sporcu bulunmadığını dile getirdi.
     Öte yandan, 15 maçta 2 galibiyeti bulunan Araç Belediyespor, 4 puanla son sıradaki Ordusporun bir puan üzerinde bulunuyor.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER