Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediyesi Antrenörü Fatih Işık: Rakibimizin savunmasını aşmakta zorlandık ve 28-28 berabere kalarak 1 puana razı olduk


BURSA (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyesinin Antrenörü Fatih Işık, 51 Niğdespor maçına ilişkin, Rakibimizin savunmasını aşmakta zorlandık ve 28-28 berabere kalarak 1 puana razı olduk dedi.
     Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 51 Niğdesporun ligin yeni ekiplerinden olmasına rağmen son anda yaptığı transferlerle ligin orta sıralarını zorlayacağını belirtti.
     Deplasmandan galibiyetle dönmenin hesaplarını yaptıklarını ancak yapamadıklarını ifade eden Işık, şunları kaydetti:
     Bir puanla yetindik. Rakibimizin savunmasını aşmakta zorlandık ve 28-28 berabere kalarak 1 puana razı olduk. Maç öncesi dört oyuncumuzun grip oldukları için hastaneye kaldırılması ve maç sahasının nizami olmaması oyunumuzu da etkiledi. Bu maç geride kaldı. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Beşiktaş maçı, rakibimizin Avrupa maçı nedeniyle ertelendi. Bu ara, sakat olan ve hasta olan oyuncularımızın iyileşmesi için bize yarayacak. Hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER