Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Nilüfer Belediye Antrenörü Işık: Trabzonspor maçını da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz


BURSA (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Nilüfer Belediyenin antrenörü Fatih Işık, Trabzonspor maçını da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz dedi.
     Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26 Ocakta karşılaştıkları İstanbul Yeditepesporu 30-29 yendikleri için sevinçli olduklarını belirterek, ligin ikinci yarısına Ankaradaki kamp ve turnuva maçlarıyla hazırlandıklarını söyledi.
     Sezon başında İstanbul Yeditepespora deplasmanda yenildiklerini dile getiren Işık, şöyle konuştu:
     Sahamızda aldığımız bu galibiyet, rövanşı kazanma özelliği de taşıdı. İkinci yarı hazırlıklarımızı Ankarada katıldığımız turnuva ve kamp çalışmasıyla yapmıştık. Yeditepespor maçı hazırlıklarımızı da iyi yapmıştık. Zorlu bir maç oldu. Maçın ilk yarısında savunmada yaptığımız hatalar ve hücumda erken atışlarımıza, rakibimizin kalecisinin iyi performans göstermesi, karşılaşmayı 4 sayı geride tamamlamamıza neden oldu. İkinci yarıda, savunmadaki basit hataları aşarak zorlu bir maçtan galip ayrıldık.
     Işık, gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edeceklerini hatırlatarak, Ligin ikinci yarısına zorlu maçlarla başladık. Trabzonspor maçını da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Ligde, 4. sıradayız. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER