Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Trabzonspor Antrenörü Kaynak: "51 Niğdespor galibiyetiyle ligde rahat bir nefes aldık"


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, 51 Niğdespor galibiyetiyle ligde rahat bir nefes aldıklarını söyledi.
     Kaynak, dün sahalarında yaptıkları karşılaşmada, 51 Niğdesporu 35-25 yendiklerini anımsatarak, "Bu galibiyete fazlasıyla ihtiyacımız vardı. Galibiyetle ligde rahat bir nefes aldık, kümede kalma mücadelesinde avantaj sağladık" dedi.
     Karşılaşmanın 51 Niğdespor için de fazlasıyla önem taşıdığını ifade eden Kaynak, "Lige tutunabilme maçıydı diyebiliriz. İki haftadır bu maça hazırlanıyorduk. İyi bir oyun sergiledik. Karşılaşmanın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tutan taraf olduk. Kazandığımız her topla rakip kaleye hızlı indik. Rakibimizin hatalarını iyi değerlendirerek sonuca gitmeyi başardık" diye konuştu.
     Kaynak, karşılaşma boyunca üstün performans ortaya koyan oyuncularını kutladığını, kendilerini yalnız bırakmayan taraftara da teşekkür ettiğini belirterek, "Her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz seyirci desteğini bu karşılaşmada bulduk. Taraftarlarımızdan, kalan haftalarda da bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Onların desteğiyle kazanamayacağımız maç yok" dedi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta / Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER