Hentbol:Bayanlar Süper Lig

Hentbol:Bayanlar Süper Lig -Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal: -Maltepe Belediyesi Gençlik Spora karşı kolay bir galibiyet aldığımız için mutluyuz


ANTALYA (A.A) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Muratpaşa Belediyesporun antrenörü Birol Ünsal, Maltepe Belediyesi Gençlik Sporu 33-21 yendikleri maçla ilgili, Maltepe Belediyesi Gençlik Spora karşı kolay bir galibiyet aldığımız için mutluyuz dedi.
     Birol Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa kupalarından elenmelerinin ardından böyle bir galibiyete ihtiyaçlarının bulunduğunu belirterek, kağıt üzerinde favori olmalarına rağmen karşılaşmayı ciddiye alarak galip geldiklerini söyledi.
     Bayanlar Süper Lig ve Türkiye Kupasında var olduklarını bir kez daha gösterdiklerini belirten Ünsal, Namağlup bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanıp, yenilmezlik serimizi sürdürmek istiyoruz diye konuştu.
     Ünsal, haftada 4 gün çift, 2 gün tek olmak üzere 10 antrenman yaparak maçlara hazırlandıklarını ve oyuncularının tempolu bir programda yogun bir antrenman sürecinden geçtiğini dile getirdi.
     Bir sonraki maçta İzmir Büyükşehir Belediyesi ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Ünsal, bu maçın kolay olmayacağını ancak İzmire kazanmak için gideceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Hentbol:Bayanlar Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER