Hırsızın güvenlik kamerasıyla mücadelesi

Hırsızın güvenlik kamerasıyla mücadelesi -Adanada, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne hırsızlık amacıyla girdiği öne sürülen kişinin kendisini görüntüleyen güvenlik kamerasının yönünü değiştirmek için gösterdiği çaba saniye saniy


ADANA (A.A) - Adanada, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne hırsızlık amacıyla girdiği öne sürülen kişinin kendisini görüntüleyen güvenlik kamerasının yönünü değiştirmek için gösterdiği çaba saniye saniye kaydedildi.
     Alınan bilgiye göre, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanları sabah saatlerinde binaya geldiklerinde, idareci odalarını kapıları kırılmış, eşyaları dağıtılmış ve çekmeceleri karıştırılmış olarak buldu.
     İhbar üzerine araştırma başlatan polis ekipleri, binaya zemin kat pencere demirinin eğilerek girildiğini belirlendi.
     Merkezin güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen ekipler, zanlının koridora bakan bir güvenlik kamerasının yönünü ilk önce süpürgeyle değiştirmeye çalıştığını ancak başarılı olamadığını, daha sonra ise yangın söndürmek amacıyla kullanılan ucuna kanca takılı bir sopayla kameranın açısını değiştirdiğini belirledi.
     Bu arada yetkililer, merkezde çok sayıda elektronik eşya olmasına rağmen zanlının herhangi bir şey çalmadığını belirterek, hırsızlık girişiminin para bulabilmek için yapılmış olabileceğini söyledi.
     Öte yandan aynı gece ilçedeki Atatürk İlkokulunda da hırsızlık girişiminde bulunulduğu ancak alarmın çalması üzerine şüphelilerin kaçtığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Hırsızın güvenlik kamerasıyla mücadelesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER