Hırsızları çuval ele verdi

Hırsızları çuval ele verdi -Erdemlide bir büfeden çaldıkları eşyaları çuvala koyarak minibüsle kaçmaya çalıştıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı


MERSİN (A.A) - Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi beldesinde Tekel büfesinden çaldıkları ürünleri, çuvala koyup minibüsle kaçmaya çalıştıkları iddiasıyla yakalanan 2 kişi tutuklandı.
     Kızkalesi beldesi Akdeniz Mahallesindeki bir Tekel büfesine kapıyı zorlayarak giren 2 kişi, iş yerindeki Tekel ürünlerini ve bozuk paraları çuvallara koyarak uzaklaştı.
     Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine soruşturma başlatan polis, yaptıkları araştırmada 2 kişinin ellerindeki çuvallarla bir yolcu minibüsüne bindiği bilgisine ulaştı.
     İlçe çıkışında durdurdukları minibüste Adem K. (30) ve Ahmet Gyi (30) gözaltına alan polis, zanlıların elindeki çuvalda 550 paket sigara, 48 şişe içki ve 360 TL bozuk para ele geçirdi.
     Yapılan incelemede şüphelilerden Adem Knin Ayaş Sulh Ceza Mahkemesince cezaevi firarisi olarak arandığı, Ahmet Gnin ise Mersin Ağır Ceza Mahkemesince 2 yıl 4 ay hapis cezası ile hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından arandığı belirlendi.
     Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevkedilen Adem K. ile Ahmet G, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, ele geçirilen sigara, içki ve paralar iş yeri sahibine teslim edildi.
    
     Muhabir: Derviş Çömez/Kerem Kocalar/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Hırsızları çuval ele verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER