Hırsızlık zanlısı adliyede polisin elinden kaçtı

Hırsızlık zanlısı adliyede polisin elinden kaçtı -Mersinde hırsızlık suçlamasıyla getirildiği adliyede polisin elinden kaçan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen genç, ekiplerin havaya ateş açtığı kovalama sonucu yaklaşık 10 d


MERSİN (A.A) - Mersinde hırsızlık iddiasıyla gözaltına alınan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen genç, adliyede polisin elinden kaçtı. Ekiplerin havaya ateş açtığı kovalama sonrası zanlı yaklaşık 10 dakika sonra yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, kentteki bazı araçlardan akülerin çalınması olayına karıştığı iddiasıyla yakalanan V.A, polis ekiplerince gözaltına alındı.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, öğle tatili nedeniyle tekrar emniyete götürülmek için dışarı çıkarıldığı sırada kaçtı. Ara sokaklara kaçan zanlının yakalanması için bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
     Polisin havaya 4 el ateş açtığı kovalama sonrası yaklaşık 10 dakika sonra yakalanan zanlı, polis aracına bindirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü.
     Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen V.A, polis aracına bindirilirken "Eroin bağımlısıyım. Tedavi olmak istiyorum. Mahkemeye getirdiler, krize girdiğim için kaçtım" dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hırsızlık zanlısı adliyede polisin elinden kaçtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER