Hizanın yöresel ürünleri Vanda tanıtıldı

Hizanın yöresel ürünleri Vanda tanıtıldı


BİTLİS (A.A) - Hizan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Van Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarında ilçenin yöresel ürünlerini tanıttı.
     İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Asak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Vanda düzenlenen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarına katıldıklarını söyledi.
     Fuarda ilçenin yöresel ürünlerini bölgeye tanıttıklarını kaydeden Asak, şöyle konuştu:
     Fuara katılmadaki amacımız, Hizana has ürünlerini tanıtmak ve bu ürünlerin ne kadar kaliteli olduğunu anlatmaktı. Bu amaçla katıldığımız fuarda büyük bir ilgiyle karşılaştık. Fuarın göz bebeği olduk diye biliriz. Gerek fuar organizatörleri gerek kurum amirleri, fuardaki standımızın ne kadar başarılı olduğunu, diğer stantlara göre ne kadar farkındalık yarattığını ve öne çıktığını söylediler. İlçemizi broşür ve ürünlerle çok güzel tanıttık.
     Asak, ilçedeki çiftçilerin de fuardaki standı ziyaret edenlere ikram için bal ve fındık getirdiğini ve kendilerinin de çiftçinin gönülden kopan bu ürünleri, fuardaki ziyaretçilerin ikramına sunduklarını kaydetti.
     Asak, Çiftçilerimize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Fuarımız çok başarılı geçti. Amacımız bununla kalmayıp fuar ağını daha da genişletmek. Bundan sonraki hedefimiz başta Ankara ve Bursa olmak üzere, büyük fuarlara katılıp, ilçemizin ürünlerini tanıtmak diye konuştu.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Hizanın yöresel ürünleri Vanda tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER