Hizmet

Hizmet-İşten Arnavutluka çalışma ziyareti


KOCAELİ (A.A) - Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve Genel Teşkilatlanma Sekreteri Zekeriya Koca, Arnavutluka çalışma ziyaretinde bulundu.
     Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, Arnavutluk İnşaat, Kağıt, Ağaç ve Kamu Altyapı İşçileri Sendikaları Federasyonu Genel Başkanı Luan Zazanın daveti üzerine gerçekleştirilen ziyarette, Ersoy ve Koca, Ulusal Asamble toplantısına katıldı.
     Toplantıda konuşma yapan Zekeriya Koca, Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İşin, Türkiyede çalışma yaşamında önemli yaptığını, örgütlü emek gücünün ciddi bir oranını temsil ettiğini söyledi. Koca, sendikalar arasındaki ikili işbirliğinin, her iki ülkenin çalışma hayatı ve emekçileri için yararlı olduğunu kaydetti.
     Hizmet-İş Sendikası yetkilileri, 3 günlük Arnavutluk ziyareti boyunca İnşaat, Kağıt, Ağaç ve Kamu Altyapı İşçileri Sendikaları Federasyonu yöneticilerinin yanı sıra, toplantıya davet edilen Makedonyalı ve Kosovalı sendikacılarla temaslarda bulundu, Arnavutluk Kamu Hizmetleri ve Devlet İdaresi Sendikası Genel Başkanı Entela Hysenl ve diğer yöneticileriyle de görüştü.
     dAHA SONRA Turgut Özal Kolejini de ziyaret eden Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve Genel Teşkilatlanma Sekreteri Zekeriya Koca, burada yetkililerden okulun çalışmaları hakkında bildi aldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER