Hokey takımı destek bekliyor

Hokey takımı destek bekliyor -Türkiye Hokey Süper Liginde mücadele veren ve Muğlayı süper lig kategorisinde temsil eden tek takım olma özelliğine sahip Muğla Gençlik Spor Kulübü Hokey Takımı destek bekliyor -Teknik Direktör Kayg


MUĞLA (A.A) - Türkiye Hokey Süper Liginde mücadele veren ve Muğlasüper lig kategorisinde temsil eden tek takım olma özelliğine sahip Muğla Gençlik Spor Kulübü Hokey Takımı destek bekliyor.
     Antrenmanlarını Muğla 75. Yıl Fen Lisesi Spor Salonunda sürdüren takım, 30 Ocak-4 Şubat tarihlerinde Bolu Mengende yapılacak Türkiye Hokey Süper Ligi 2. etap müsabakalarına hazırlanıyor.
     Takımın antrenörü ve hokey il temsilcisi Serkan Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde göreve başladığını, ilköğretim okullarında tarama yaparak 12 kişilik takım kadrosunu oluşturduklarını söyledi.
     Takımlarının geçen yıl Türkiye Hokey Süper Ligine yükseldiğini belirten Şen, Muğlayı süper ligde temsil eden tek takımız. Bolu Mengendeki Türkiye Hokey Süper Ligi 2. etap müsabakalarına katılacağız. Takımımız şu anda günde 3 saat çalışıyor. Boludaki müsabakalarda iyi bir derece yapacağımıza inanıyoruz dedi.
     Şen, takımda 4 milli sporcunun olduğunu, teknik direktörlerinin ise İsviçreden geldiğini ifade ederek, teknik direktörün bulduğu sponsorlarla malzemelerini aldıklarını, takımlarının gerekli desteği aldığı takdirde çok daha başarılı olacağını dile getirdi.
     Takımlarına destek olan İl Özel İdaresi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür eden Şen, Takımımız şu an iyi durumda. İnşallah zamanla daha iyi olacağız. Amacımız spor sayesinde çocukların geleceğini kurtarmak. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Sadece Muğlayı süper ligde temsil eden tek takım olarak biraz daha destek istiyoruz diye konuştu.
     Takımın sponsoru ve teknik direktörü Talha Kaygısız ise takıma 2 yıl önce çalıştırmaya başladığını, 2 yıl gibi kısa sürede takımı süper lige çıkarttıklarını ifade etti.
     Hokey sporu ile 33 yıldır ilgilendiğine dikkati çeken Kaygısız, 7 yaşından beri bu sporla ilgileniyorum ve gençleri de bu sporu sevdirmeye çalışıyorum. Takımımız sekizinci sırada. Ama ben daha iyi sonuçlar çıkaracaklarını düşünüyorum. Daha iyi desteklenirse daha iyi sonuçlar alınabileceğine inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hokey takımı destek bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER