Hollandanın Venlo kentindeki Türkiye bahçesi

Hollandanın Venlo kentindeki Türkiye bahçesi -Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Bağdatlıoğlu: -Bahçemizi ziyaret eden Hollanda Dışişleri Bakanı Rosenthal, bahçemizi her yönüyle çok beğendiğini s


ANTALYA (A.A) - Hollanda Dışişleri Bakanı Uri Rosenthal, Hollandanın Venlo kentide yapılan EXPO Floriade 2012 Uluslararası Botanik Sergisinde Türkiye bahçesini ziyaret etti.
     Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (OASBMİB) Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hollanda Dışişleri Bakanı Rosenthalın 4 Eylül tarihinde Türkiye bahçesini ziyaret ederek, EXPO Antalya ve endemik bitkiler filmini izlediğini bildirdi. Bakan Rosenthalın henüz Antalyayı görmediğini ancak ilk fırsatta ziyaret etmek istediğini söylediğini anlatan Bağdatlıoğlu, Bahçemizi ziyaret eden Hollanda Dışişleri Bakanı Rosenthal, bahçemizi her yönüyle çok beğendiğini söyledi dedi.
     Bakan Rosenthalın Türkiye bahçesini mükemmel olarak nitelendirdiğini kaydeden Bağdatlıoğlu, Bakan Rosenthala ziyaretin anısına çini bir tabak hediye edildiğini bildirdi.
    
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Hollandanın Venlo kentindeki Türkiye bahçesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER