Hülya Cup, ilk kez Adanaya geliyor

Hülya Cup, ilk kez Adanaya geliyor


ADANA (A.A) - Sanatçı Hülya Avşar adına düzenlenen Hülya Cup tenis turnuvası, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübünün (ATDSK) ev sahipliğinde ilk kez Adanada düzenlenecek.
     Kulüp Başkanı İlker Güner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hülya Cup Tenis Turnuvasının İstanbul ve Antalyadan sonra ilk kez Adanada düzenleneceğini söyledi.
     Kulüp yönetimi olarak kulüp tesislerini modern hale getirmek ve tenis sporunu yaygınlaştırmak için yoğun şekilde çalıştıklarını ifade eden Güner, Hülya Cup tenis turnuvasına ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.
     Güner, tenis turnuvasının açılışında sanatçı Hülya Avşarın gösteri maçı yapacağını hatırlatarak, şu bilgileri verdi:
     Hülya Cup, medyanın ve tenis severlerin en çok ilgi gösterdiği organizasyonlardan biri. Bu organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için çalışıyoruz. Turnuva, 22 Eylülde basın toplantısı ve Hülya Avşarın katılacağı gösteri maçıyla başlayacak. Turnuvaya katılmak isteyenler,20 Eylüle kadar başvuru yapabilir. Turnuvanın ödül töreni 20 Ekimde yapılacak. Başarılı sporculara sürpriz hediyeler verilecek. Tenis sporunu sevdirmek ve toplumun tüm kesimlerine yayabilmek için bundan sonra da faaliyetlerimiz devam edecek. Tüm spor severleri organizasyonlarımıza katılmaya çağırıyoruz.
    
     Muhabir: Tevfik Işık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hülya Cup, ilk kez Adanaya geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER