HÜRSİAD Gaziantep Şubesinden GTOya ziyaret

HÜRSİAD Gaziantep Şubesinden GTOya ziyaret


GAZİANTEP (A.A) - Hür Sanayici ve İş Adamları Derneği (HÜRSİAD) Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlker Hasırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, HÜRSİAD Gaziantep Şube Başkanlığı görevine seçilen İlker Hasırcı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni dönemde başarı diledi.
     Türkiyede son dönemde sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşlarının etkileşim konusunda gelişim içerisinde olduğunu ifade eden Aslan, Biz Gaziantep Ticaret Odası olarak, örgütlenmenin önemine inanıyoruz. Hangi alanda olursa olsun örgütlü hareket sorunların çözümünde etkin bir yoldur. Dolayısıyla toplum ne kadar örgütlenirse sorunların çözümü de çok daha kolaylaşır. Bu çerçevede, şehrimiz ve ülkemiz için birlikte yapılacak ne varsa biz sonuna kadar varız değerlendirmesinde bulundu.
     Hasırcı ise yeni yönetim olarak Gaziantep ve ülke gelişimi için çaba harcayacaklarını belirtti. Amaçlarının şehrin gelişimi için yapılan çalışmalara destek olmak ve taş üstüne taş koymak olduğunu aktaran Hasırcı, şöyle devam etti:
     Şehrimizi daha iyi yerlere getirmek doğrultusunda yeni projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Bunu yaparken de sizleri engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanma arzusundayız. İnşallah birlikte yeni dönemde önemli çalışmalara imza atarız.
     Konuşmaların ardından Aslan ve Hasırcı, günün anısına karşılıklı olarak birbirlerine plaket takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber HÜRSİAD Gaziantep Şubesinden GTOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER