HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Diler:

HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Diler: -"Türkiye ekonomisi son 10 yılda ciddi aşamalar kaydetmiştir"


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Diler, Türkiye ekonomisinin son 10 yılda ciddi aşamalar kaydettiğini söyledi.
     Dilder, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, HÜRSİADın yeni oluşturulan yönetim kurulunun basın mensupları ile tanışmasını sağlamak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini belirterek, "Gençlerle takviye edilen yeni yönetim kurulu üyeleri, daha önceki yönetimlerin yaptığı başarılı çalışmaları devam ettirme azminde olacak" dedi.
     "HÜRSİAD her zaman şehre, ülkeye ve insana yararlı işlerin içinde olacak" diyen Diler, şöyle konuştu:
     "HÜRSİAD, üyelerinin yurt dışı piyasalarda faaliyetlerinin arttırılmasına katkılar sağlamaya çalışmıştır. Bu dönem içerisinde en büyük arzumuz bu çalışmaların artmasıdır. Türkiye ekonomisi son 10 yılda ciddi aşamalar kaydetmiştir. Üyelerimizde bu aşamalardan yararlanmış ve bundan sonra daha da yararlanacağını ümit ediyoruz."
     HÜRSİADın bağlı olduğu Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) aracılığıyla dünyada 200 ülkeye ulaşabilme imkanına sahip olduğunu anlatan Diler, yeni dönemde bu kanalları zorlayarak yeni iş ve pazar imkanlarını artırmayı planladıklarını ifade etti.
     Diler, dernek bünyesinde oluşturulan komisyonların aktif hale getirilerek kentin ekonomisine yön veren sektörlerin daha da ileriye gitmesi konusunda projeler hazırlanacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Diler: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER