Hüznü ve sevinci bir arada yaşadı

Hüznü ve sevinci bir arada yaşadı -Annesinin ayrıldığı babasının izini yıllar sonra Gaziantepte bulan ancak öldüğünü öğrenerek üzülen genç, üvey kardeşlerine kavuşmanın sevincini yaşadı -Kardeşler ve yakınları, buluşmaları dolayısıyl


GAZİANTEP (A.A) - Nizip ilçesinde, yıllar sonra aradığı babasının izini bulan ancak öldüğünü öğrenerek üzülen genç, üvey kardeşlerine kavuştuğu için sevindi.
     Elazığda yaşayan Süleyman Yıldırım (22), 10 yaşındayken annesinin evlendiği ve baba olarak bildiği kişinin üvey olduğunu öğrendi. Yıldırım, yıllar sonra aramaya başladığı babası Ömer Yıldırımın Nizip ilçesinde oturduğunu öğrendi.
     Elazığdan Nizipe gelen Yıldırım, babasını bulmak için polisten yardım istedi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa süreli çalışmanın ardından Yıldırımı babasının evine götürdü. Yıldırım, gittiği evde babasının vefat ettiğini ve 6 üvey kardeşi olduğunu öğrendi. Babasının ölümüne çok üzülen genç, üvey kardeşlerine sarılarak ağladı.
    
     -Kardeşleriyle yaşayacak-
    
     Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, babasını görmeyi çok istediğini ancak bunun kısmet olmadığını söyledi.
     Annesinin, iki aylıkken babasını terk ettiğini belirten Yıldırım, "Sonra Elazığda başka bir kişiyle evlenmiş. Yıllardır bu kişiyi gerçek babam biliyordum. Durumu öğrenince babamı aramaya başladım. Polis sayesinde babamın adresine ulaştım ancak babamın vefat ettiğini öğrendim. Çok üzgünüm ama üvey kardeşlerime kavuştum" diye konuştu.
     Yıldırım, bundan sonra Nizipte kardeşleriyle yaşayacağını dile getirdi.
     Üvey anne Adile Yıldırım ise Süleymanı çok aradıklarını ancak izine rastlayamadıklarını ifade etti.
     Yıllar sonra Süleymana kavuştukları için çok mutlu olduklarını anlatan Adile Yıldırım, 6 kızım vardı. Şimdi bir oğlum oldu. Bundan sonra bizimle yaşayacak. Keşke eşim de sağ olsaydı da oğlunu görebilseydi" dedi.
     Yıllar sonra kavuşan aile fertleri ve yakınları, evlerinin önünde davul zurna eşliğinde halay çekti.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Hüznü ve sevinci bir arada yaşadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER