İhtiyaç sahibi yaşlılar yararına yemek düzenlendi

İhtiyaç sahibi yaşlılar yararına yemek düzenlendi


MARDİN (A.A) - Mardin Yaşlıları Koruma Derneği (MARYAŞ) tarafından, Mardinde maddi durumu düşük yaşlılar yararına yemek verildi.
     Yenişehir semtinde bulunan Erdoba Elegance Otelinde verilen yemekte toplanan yardımların, yaşlılar haftasında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı belirtildi.
     Yemekte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Faika Hamidi, yoksul ve ihtiyaç sahibi olanların yanında olmanın derneğin birinci amacı olduğunu, halkın da katkıları ile vatandaşların daha iyi yaşam koşulları sunma çabası içerisinde olduklarını söyledi.
     Bu yıl 20 ihtiyaç sahibi yaşlıya maddi ve manevi yardımlarda bulunduklarını ifade eden Hamidi şunları söyledi:
     Dün ve bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan bu en değerli varlıklarımızın yanlarında olmak bizleri mutlu etmektedir. Onlara sahip çıkmak hepimizin görevidir. Ülkemize ve toplumumuza bir ömür hizmet etmiş büyüklerimizi yaşlandıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir. Bu yaşlarında yoksul ve ihtiyaç sahibi olanların yanında olmak, gönüllü kuruluşumuzun ve değerli üyelerimizin en büyük amacıdır.
     Hamidi burada toplanan gelirlerin, önümüzdeki hafta kutlanacak olan 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasında maddi ve manevi olarak yoksul yaşlılara ulaştırılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber İhtiyaç sahibi yaşlılar yararına yemek düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER