İki ilde dolandırıcılık operasyonu

İki ilde dolandırıcılık operasyonu -Mersin merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonda telefonla aradıkları kişilere kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen 6 kişi Akçakalede gözaltına alındı


ŞANLIURFA (A.A) - Mersin merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonda telefonla aradıkları kişilere kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırdığı iddia edilen 6 kişi, Akçakalede gözaltına alındı.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince yürütülen çalışmalar kapsamında rastgele aradıkları kişilere kendilerini savcı, hakim veya güvenlik görevlisi olarak tanıtıp, çeşitli suçlamalar yönelterek para talebinde bulunan şebekenin üyeleri takibe alındı.
     Bu kapsamda emniyet ve jandarma ekiplerince Şanlıurfanın Akçakale ilçesinde önceden belirlenen 8 noktaya düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada cep telefonu, sim kart, diz üstü bilgisayar ile bir miktar para ve altın ele geçirildi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlılar işlemlerinin ardından Mersine gönderildi. Olayla ilgili 2 kişinin daha arandığı belirtildi.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber İki ilde dolandırıcılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER