İl genel meclisi üyeleri hakkındaki dolandırıcılık

İl genel meclisi üyeleri hakkındaki dolandırıcılık iddiası -Erzurum İl Genel Meclisinin 2005-2008 yılları arasındaki toplantılarına katılmadıkları halde yerlerine sahte imza attırarak, toplantı ücreti aldıkları ileri sürülen dönemin


ERZURUM (A.A) - Erzurum İl Genel Meclisinin 2005-2008 yılları arasındaki toplantılarına katılmadıkları halde yerlerine sahte imza attırarak, toplantı ücreti aldıkları ileri sürülen dönemin 55 meclis üyesinin yargılanmasına devam edildi.
     Erzurum 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuksuz yargılanan 55 sanıktan Naci K. ve Cafer B. ile tarafların avukatları katıldı.
     Duruşmada söz alan sanıklar, daha önceki ifadelerini tekrar ettiklerini, diyecek başka bir sözlerinin bulunmadığını belirterek, beraatlerini talep etti.
     Sanık avukatları da savunmalarında, müvekkillerinin suçsuz olduğunu, dava dosyasındaki aleyhlerindeki tüm iddiaları kabul etmediklerini ifade ederek, mahkemenin bu durumu göz önüne alarak müvekkilleriyle ilgili beraat kararı vermesini istedi.
     Sanık ve avukatların savunmalarını tamamlamalarının ardından Mahkeme Başkanı Okan Akar, bazı sanıkların hesap hareketiyle ilgili bankalardan istenen yazının ellerine ulaştığını kaydederek, dava dosyasındaki diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
    
     Muhabir: Hasan Özkal
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber İl genel meclisi üyeleri hakkındaki dolandırıcılık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER