İl Milli Eğitim Müdürü Aksoy, Bozkurtta

İl Milli Eğitim Müdürü Aksoy, Bozkurtta


KASTAMONU (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Bozkurtta okul müdürleri ile toplantı yaptı.
     Aksoy, Bozkurt Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, Şükredeceğimiz güzel bir mesleğimiz var. Başka meslek gruplarına da sahip olabilirdik. Öğretmenler olarak, hakikaten yaptığımız işlerden keyif aldığımız ve manevi doygunluğa ulaştığımız bir meslek grubuna sahibiz diye konuştu.
     İlçelerde tanışma ve istişare toplantıları düzenlediklerini dile getiren Aksoy, şöyle konuştu:
     Kendimize emanet edilen çocuklarımıza gençlerimize olabildiğince fazla zaman ayıralım. Biz zaman ayırmaz, onları iyi yetiştirme konusunda boşluğumuz olursa, inanın o boşlukları başka şeyler doldurur. Daha sonra çok gayret etsek de tekrar eskiye dönmek çok mümkün değil. Bu manada sorumluluğumuz büyük. Okul müdürlerimiz öğretmenlerine, öğrencilerine, velilerine daha fazla zaman ayırsınlar.
     Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hidayet Demir ise Her yıl daha iyiye daha ileriye parolası doğrultusunda eğitim, öğretim ve yönetim çalışmalarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapçı, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Yaşar Tutkun, Bozkurt Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuzhan Doğan ile ilçedeki okulların ve diğer eğitim kurumlarının müdürleri katıldı.
     Aksoy, toplantının ardından Çatalzeytindeki okullarda incelemelerde bulundu.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Aksoy, Bozkurtta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER