İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, Kumlucada

İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, Kumlucada incelemelerde bulundu


ANTALYA (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kumlucada okulları ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.
     Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kumlucada ilk olarak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Osman Şahini ziyaret ederek hayır olsun dileğinde bulundu. Daha sonra ilçe Kaymakamı Salih Işık ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile Özel Toros Kolejini ziyaret eden Gülay, burada okul idarecileriyle görüştü ve öğrencilerle sohbet etti.
     Antalyanın son yıllarda büyük bir eğitim atağına kalktığını, bunu da eğitimdeki elde edilen başarıyla desteklendiğini belirten Gülay, bu atağının sadece il merkezinde değil ilçelerde de gerçekleştirildiğini söyledi. Buna en iyi örnek olarak Kumlucaya yeni yapılan eğitim kurumlarını gösteren Gülay, Antalyanın batısındaki eğitim merkezinin Kumluca olacağını kaydetti.
     Gülay, şöyle konuştu:
     Antalyada çok büyük bir eğitim kampüsü projesi hazırladık, bu projeyi de Milli Eğitim Bakanlığına kabul ettirdik. Bu eğitim kampüsümüzün içinde 11i fen ve Anadolu lisesi, 3 Anadolu imam hatip lisesi ve 1 adet özürlüler iş okulu olacak. Burada özürlü öğrencilerimiz eğitimlerini alırken, iş sahibi de olacaklar ve aileleri de onlarla yakından ilgilenebilecek. Aynı şekilde Kumlucamızda da yeni eğitim kurumlarımız yapılıyor. Son olarak Anadolu imam hatip lisesi ve fen liseleri için protokoller imzaladık. Şu anda turizm otelcilik lisesi ve bir ilkokulumuzun inşaatı devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni okulların yapımı içinde çalışmalarımız sürüyor.
     Gülay, tüm bu hizmetler yapılırken sadece bina yapmadıklarını, binaların iç donanımlarıyla modern eğitimler verilmesini sağladıklarını belirterek, çağdaş modern bir eğitimle geleceğin teminatı olan çocukların yetiştirildiğini bildirdi.
     Kumluca Kaymakamı Salih Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve okul idarecileri daha sonra bayrak törenine katılarak öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı okudular.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, Kumlucada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER