İl Müftülüğünden Suriye için kermes

İl Müftülüğünden Suriye için kermes


NEVŞEHİR (A.A) - Suriye halkına yardım için başlatılan Kış Geldi, Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye kampanyası kapsamında Nevşehirde kermes düzenlendi.
     İl Müftülüğü tarafından çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenen ve Bekirefendi Cami karşısında açılan kermeste, yiyecek ve gıda maddelerinden elde edilen gelir, Nevşehir Valiliğinin hesap numarasına yatırılarak, Suriyeli yardıma muhtaç vatandaşlar yararına kullanılacak.
     İl Müftüsü Yakup Öztürk, yaptığı açıklamada, Nevşehir Valiliğinin başlattığı kampanyaya Nevşehirlilerin gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, katkısı olan sivil toplum kuruluşlarına ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.
     Bu güne kadar Nevşehirden 32 tır yiyecek, giyecek gönderildiğini ve Müftülük ve Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi olarak kendilerini de ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını kaydeden Öztürk, Bugün de Suriyeli muhtaç göçmenler yararına kermes düzenlendi. Kuran kursu öğreticileri, İl Müftülüğü Aile İrşat ve Bürosu üyeleri ve Kuran kursu öğrencilerinin gerçekleştirdiği kermesin bereketli olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun, zayi etmesin. Darda olanlara yardım edelim ki, Allah bizleri darda bırakmasın dedi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber İl Müftülüğünden Suriye için kermes Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER