İl Özel İdaresinden çevre temizliği çalışması

İl Özel İdaresinden çevre temizliği çalışması


TUNCELİ (A.A) - İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında kısa süreli istihdam edilmek üzere kuruma alınan çalışanlarla birlikte çevre temizliği çalışması başlattıklarını bildirdi.
     Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TYÇP kapsamında 8 ay süre ile çalıştırılmak üzere 200 kişinin İşkur İl Müdürlüğü tarafından Özel İdarede çalışmak üzere görevlendirildiğini belirtti.
     Alınan geçici çalışanlarla, okul bahçeleri, mezarlıklar ve kurum bahçelerinde çevre düzenlemesi, yeşil alan oluşturulması gibi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şimşek, İlimizin en önemli doğal güzelliklerini barındıran Pülümür Vadisinde önemli mesire yerleri, plajlar var. Her gün binlerce araç bu vadiden geçiyor ve on binlerce insan burada zaman geçiriyor. Yoğun kullanımdan dolayı vadide oluşan kirliliği ortandan kaldırmak için çevre temizliği çalışması başlattık. Topladığımız çöpleri kendi araçlarımızla çöp toplama merkezine ulaştıracağız. Kısa sürede vadideki kirliliği ortan kaldırmayı hedefliyoruz dedi.
     Şimşek, Pülümür vadisinde yürütülen çevre temizliği çalışmasının ardından Munzur Vadisinde de çalışma yapacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber İl Özel İdaresinden çevre temizliği çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER