İlginç hırsızlık güvenlik kamerasında

İlginç hırsızlık güvenlik kamerasında -Adananın Kozan ilçesinde bir esnafın iş yerinde uyuya kalması üzerine kasadan para çalınması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi (Görüntülü)


ADANA (A.A) - Kozan ilçesinde bir esnafın iş yerinde uyuya kalması sonucu kasadan para çalınması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
     Alınan bilgiye göre, Bekir Tanrıkulu (33), Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokaktaki TEKEL ürünleri sattığı dükkanında müşteri beklerken uykuya daldı.
     Tanrıkulu, uyandığında kasadaki 100 lira ile rafta bulunan 12 paket sigaranın yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Tanrıkulu, dükkana hırsız girdiğini görünce polise haber verdi.
     Ekiplerin incelediği görüntülerde, dükkana gelen küçük yaştaki kişi, önce tezgahın arkasındaki koltukta uyuyan Tanrıkulunu uyandırmak için dokunuyor. İş yeri sahibinin uyanmadığını gören şüpheli önce kasadaki paraları alıyor, daha sonra da raftaki sigaralardan bazılarını ceplerine koyuyor ve dükkandan ayrılıyor. Bu arada, bütün bunlar yaşanırken iş yeri sahibinin halen oturduğu koltukta uyuduğu görülüyor.
     İş yeri sahibinin babası Mehmet Tanrıkulu ise oğlunun rahatsızlığı nedeniyle kullandığı ilaçların uyku yaptığını söyledi.
     Bu arada, Feke Caddesi Hastane kavşağında yolun karşısına geçmeye çalışan Muzaffer Örene (80) bir otomobilin çarpması da bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
     Kazadan sonra kaçan sürücü kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu yakalandı.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber İlginç hırsızlık güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER