İlimtepe 3. Geleneksel Kros Yarışması

İlimtepe 3. Geleneksel Kros Yarışması


KOCAELİ (A.A) - Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlimtepe Futbol Kulübü işbirliğiyle düzenlenen İlimtepe 3. Geleneksel Kros Yarışması sona erdi.
     İlimtepe Mahallesinde dört ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda, 1500 metre yıldız kızlar kategorisinde Edanur Pehlivan, 2000 bin metre genç kızlar kategorisinde Sedanur Çakır, 2000 metre yıldız erkeklerde Enis Ayyıldız, 3000 metre genç erkeklerde ise Emrah Ayyıldız birinci oldu.
     Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, yarışlar öncesi yaptığı konuşmada, Körfezin bu sene yapılan SBSde 12 ilçe arasında birinci olduğunu belirterek, ilçedeki eğitimi daha iyi seviyeye getirmek için çaba içinde olduklarını söyledi.
     Pehlivan, görevde bulunduğu 9 yılda okullardan hiçbir desteği esirgemediğini vurgulayarak, Destek vermeye de devam edeceğim. Prefabrike okulda eğitim veren Hasbro İntertoy İlköğretim okulunu yıkarak yerine modern bir okul inşa ettik. En büyük, en önemli, göz ardı edilmeyen ve unutulmayacak yatırım eğitime yapılan yatırımdır dedi.
     İlçedeki tüm amatör spor kulüplere de her yıl belirli oranda kaynak ayırarak yardımda bulunduklarını anlatan Pehlivan, yarışmada dereceye giren, girmeyen tüm sporcuları kutladı.
     Yarışların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İlimtepe 3. Geleneksel Kros Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER