İlk 500 listesinde 14 Kayserili firma

İlk 500 listesinde 14 Kayserili firma yer aldı


KAYSERİ (A.A) - İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl hazırlanan Türkiyenin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde Kayseriden 14 firmanın yer aldığı bildirildi.
     Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, yaptığı açıklamada, geçen yıl Kayseri sıralamasında birinci olan HES Hacılar Elektrik A.Ş.nin bu yılki sıralamada Türkiye genelinde 59. sıraya yükseldiğini belirtti.
     Sıralamaya giren Kayserili firmaları kutlayan Boydak, Bu sene listeye giren üye sayımız geçen yıla oranla bir tane artarak 14 oldu. Başta HES Hacılar olmak üzere bu listede yer alan üyelerimizi en kalbi duygularımla kutluyor başarılarının devamını diliyorum dedi.
     Sıralamada ilk üç sırayı HES Hacılar Elektrik, Boytaş Mobilya ve Kayseri Şeker Fabrikasının aldığını ifade eden Boydak, bu listelere girmenin önemli olduğunu, ancak karlı bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor olmanın çok daha önemli olduğunu kaydetti.
     Sıralamaya giren bir üyelerinin firma isminin açıklanmasını istemediğini dile getiren Boydak, ilk 500 sanayi kuruluşu sıralamasında Kayseriden HES Hacılar, Boytaş Mobilya, Kayseri Şeker Fabrikası, Merkez Çelik, Orta Anadolu, Has Çelik, İstikbal Mobilya, Boyteks Tekstil, Boyçelik Metal, Modern Ambalaj, Erbosan Boru, Kumtel ve Mega Metal firmalarının yer aldığını bildirdi.
    
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber İlk 500 listesinde 14 Kayserili firma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER