Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -İftarlarımızı, vatandaşlarımızla daha yakın olmak ve isteklerini birebir dinlemek için düzenliyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İftarlarımızı, vatandaşlarımızla daha yakın olmak ve isteklerini birebir dinlemek için düzenliyoruz dedi.
     Erenler ilçesinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılan Toçoğlu, ramazan ayı boyunca il merkezi ve ilçelerde iftar vereceklerini söyledi.
     Toçoğlu, iftarların ilkini Erenlerde başlattıklarını belirterek, İnşallah hepimiz için hayırlı olur. İftarlarımızı, vatandaşlarımızla daha yakın olmak ve isteklerini birebir dinlemek için düzenliyoruz. Ayrıca bu iftarlarla birlik ve beraberliğimize katkı sağlamak istiyoruz. Vatandaşlarımızın birbirleri ile ilişkilerinin artmasını hedefliyoruz dedi.
     Vatandaşların yöneticilerle temas içerisinde olmasını ve sorunlarını birebir aktarmasını planladıklarını dile getiren Toçoğlu, vatandaşların iftar programına büyük ilgi gösterdiğini kaydetti.
     Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise iftar programının ilçedeki ramazan şenliğine şenlik kattığını bildirdi.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER