İlkokulda tanıştılar 12.12.2012de evlendiler

İlkokulda tanıştılar 12.12.2012de evlendiler -Hırvat asıllı Roberto ile Türk kızı Ayşe, ilkokul sıralarında başlayan aşklarını, özel olduğuna inandıkları 12.12.2012 tarihinde evliliğe taşıdı -Ayşe Deniz: Henüz üniversite ö


İZMİR (A.A) - Hırvat asıllı Berk Roberto Mrakovğiç ile Türk kızı Ayşe Deniz, ilkokul sıralarında başlayan aşklarını, özel olduğuna inandıkları 12.12.2012de nikah masasına taşıdı.
     Art arda aynı rakam kombinasyonundan oluşması nedeniyle 12 Aralık 2012 tarihine evlenmek isteyen çiftlerin ilgisiyle nikah sayısının 4 katına çıktığı Bornova Belediyesi Nikah Sarayında, Hırvat asıllı Berk Roberto Mrakovğiç (23) ile Ayşe Denizin (23) nikahı, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır tarafından kıyıldı.
     Sındır, nikahta yaptığı konuşmada, birçok çiftin bu özel tarihte dünya evine girmek istediğini ifade ederek, bu tarihin yeni evli çiftlere mutluluk ve şans getirmesini diledi.
     Gelin Ayşe Deniz, nikahın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ilkokulda tanıştıklarını, arkadaşlarının zamanla aşka dönüştüğünü ve herkesin hatırlaması için herkesin hatırlaması için böylesi anlamlı bir günde evlenmek istediklerini belirtti.
     Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi olduğunu ve bu özel günü kaçırmamak için mezun olmadan evlenmek istediğini ifade eden Deniz, Henüz üniversite öğrencisi olmama rağmen peş peşe aynı rakamların sıralandığı bu tarihte evlenmeyi tercih ettim. Çok mutluyum dedi.
     Damat Berk Roberto Mrakvğiç ise aşkına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, bu mutluluğu tarif edecek kelime olmadığını söyledi.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İlkokulda tanıştılar 12.12.2012de evlendiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER