İMO Antalya şubesinden siyasi partilere ziyaret

İMO Antalya şubesinden siyasi partilere ziyaret


ANTALYA (A.A) - İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, TBMMde grubu bulunan bazı siyasi partileri ziyaret etti.
     İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri Haluk Selçuk, Özgür Ata, Rıza Arslanbay, Onur Günaydın, Birkan Çakır, Adil Özen, Taylant Budak, Tayyar Toker ve Ahmet Evci, ziyaretlerde Antalya ve ülke sorunları, inşaat mühendisliği mesleğini ilgilendiren konulardaki yasa ve yönetmelikler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
     Cem Oğuz, oda olarak ilk kez siyasi partilerin il örgütlerini ziyaret ettiklerini, bu ziyaretlerin samimi bir ortamda gerçekleştiğini, çok yararlı olduğunu ifade etti.
     Başta inşaat mühendisliği eğitimi, üniversiteler, belediyeler, özel idare, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile oda işbirliğinin geliştirilmesi konularında sorunları aktarma, bilgi paylaşma fırsatını bulduklarını dile getiren Oğuz, Ayrıca stadyum sorunu hakkında da basında ve kamuoyunda yer alan bilgi kirliliğinin giderilmesine yönelik görüşmeler yapıldı. Oda çalışmaları ile kent ve ülke sorunlarına çözüm yolları üretilmesi için bıkmadan, yorulmadan çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İMO Antalya şubesinden siyasi partilere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER